Tervetuloa

Skip to Main Content »

Search Site

Category Navigation:

Categories

Select Your Currency

 

Sähkö ja elektroniikka

Items 1 to 15 of 26 total

per page
Items 1 to 15 of 26 total Page:
  1. 1
  2. 2
  3. Next Page

List  Grid 

Set Descending Direction
Pelipainikkeet iPhonelle

Regular Price: $8.50

Special Price: $5.00

Nämä pelipainikkeet käyttävät Heat Touch-tekniikkaa, jonka avulla teet iPhonestasi tai iPod Touchista peliohjaimen käytettäväksi ammunta, taistelu, urheilu ja arcade -tyylin peleille. Voit asettaa painikkeet mihin asentoon tahansa iPhoneesi imukuppikiinnityksen avulla. Kaikki lempipelisi, kuten Rock Band, Street Fighter ja Fifa 10 saavat nyt entistä paremman pelituntuman.

Learn More

| Add to Compare

SCART Digital Terrestrial Deceiver, Support TV OUT, ANT OUT function (DVB-T), Support Support MPEG-2 compression format
$21.99
Overview
1) MPEG-2 digital & fully DVB-T compliant

2) Automatic PAL/NTSC conversion

3) 3000 channels TV and Radio programmable

4) 8 different favorite groups selection

5) On screen display with OSD multi-language

6) Fully support to 7 days Electronic Program Guide (EPG)

7) Picture in Graphics(PIG) support

8) 256 colors On Screen Display

9) Channel search in automatic , manual and network search

10) Various channel editing

11) Function (favorite, move, lock, skip, delete, rename, find, sort)
Colors Available: Sliver
Type of Packing: Color Box Learn More

| Add to Compare

Mini PC for Android 4.1 Dual-core A9 Processor, Support Wifi, Support TF Crad
$39.90
Mini PC for Android 4.1 Dual-core A9 Processor, Support Wifi, Support TF Crad Learn More

| Add to Compare

Logitech Harmony 650 REMOTE värinäyttöinen kaukosäädin

Regular Price: $79.00

Special Price: $54.90

Logitech Harmony 650 REMOTE värinäyttöinen kaukosäädin korvaa kahdeksan kaukosäädintä
Voit heittää hyvästit olohuoneen pöydällä lojuville kaukosäätimille.
Learn More

| Add to Compare

Full HD 1080P Mini Android TV Box

Regular Price: $69.90

Special Price: $55.90

RK3188 Full HD 1080P Mini Android TV-viritin Multi-media soitin, jossa 4GB ROM / WIFI, HDMI / USB 2.0 / Mini USB OTG liitäntä (Rockchip RK3188, Cortex A9 quad core, 1.8GHz GPU: Mali 400 MP4 ). Tupla wifi antenni(parempi signaali).Uskomattoman pienikokoinen Android viritin, jonka kompaktiin kuoriin on saatu mahtumaan 8GB sisäinen massamuisti, 2GB keskusmuisti, 1,8 GHz RK3188, Cortex A9 quad core prosessori, 2 USB-liitäntää, WLAN sekä MicroSD -muistikorttipaikka. Minitietokone liitetään televisioon tai monitoriin HDMI-liitännän avulla (HDMI-kaapeli sisältyy pakkaukseen) ja se tukee FullHD:ta, eli 1080p resoluutiota.

Android tietokone on varustettu kahdella USB-liitännällä, joihin on mahdollista liittä esimerkiksi ulkoinen USB-näppäimistö ja langaton hiiri, tai vaikkapa USB-kovalevy. Laite saa virtansa mistä tahansa USB-virtalähteestä.

Tehokas 1,8 GHz prosessori pyörittää erinomaisesti yleisimpiä FullHD videoformaatteja ilman, että kuvanlaatu kärsisi sekä Android -sovelluksia, kuten Facebook, Angry Birds, Gmail, Spotify jne.

Pakkaukseen sisältyy: 1 x USB-latauskaapeli, 1 x Laturisovitin, 1 x HDMI-kaapeli, 1 x USB 2.0 naaras - Mini USB uros adapteri, 1 x Käyttöohje (englanninkielinen) Learn More

| Add to Compare

Full HD 1080P Mini Android 4.4 Smart TV
$49.90
MK809 IV Mini PC / TV Stick Dongle, Android 4.4 Rockchip 3128 Quad Core, RAM: 1GB, Flash: 8GB, Support Bluetooth 4.0, WiFi, PPPOE, KODI, XBMC, DLNA, Miracast

Learn More

| Add to Compare

Full HD 1080P Mini Android 4.0 TV Box

Regular Price: $59.90

Special Price: $49.90

MK802 Full HD 1080P Mini Android 4.0 TV-viritin Multi-media soitin, jossa 4GB ROM / WIFI, HDMI / USB 2.0 / Mini USB OTG liitäntä (Allwinner A10 / 1.0 GHz Cortex-A8) Uskomattoman pienikokoinen Android 4.0 viritin, jonka kompaktiin kuoriin on saatu mahtumaan 4GB sisäinen massamuisti, 1GB keskusmuisti, 1,2 GHz Allwinner A10 Cortex-A8 prosessori, 2 USB-liitäntää, WLAN sekä MicroSD -muistikorttipaikka.


Minitietokone liitetään televisioon tai monitoriin HDMI-liitännän avulla (HDMI-kaapeli sisältyy pakkaukseen) ja se tukee FullHD:ta, eli 1080p resoluutiota.


Android 4.0 tietokone on varustettu kahdella USB-liitännällä, joihin on mahdollista liittä esimerkiksi ulkoinen USB-näppäimistö ja langaton hiiri, tai vaikkapa USB-kovalevy. Laite saa virtansa mistä tahansa USB-virtalähteestä.


Tehokas 1,2 GHz prosessori pyörittää erinomaisesti yleisimpiä FullHD videoformaatteja ilman, että kuvanlaatu kärsisi sekä Android -sovelluksia, kuten Facebook, Angry Birds, Gmail, Spotify jne. Pakkaukseen sisältyy: 1 x USB-latauskaapeli, 1 x Laturisovitin, 1 x HDMI-kaapeli, 1 x USB 2.0 naaras - Mini USB uros adapteri, 1 x Käyttöohje (englanninkielinen)

Learn More

| Add to Compare

HD Nauhoittava DVB-t digiviritin / mediatoistin (divx/mp4/mp3) *
$19.90
Scart DVB-T Mini Tallentava Digiboksi

Todella pienikokoinen tallentava DVB-T digiboxi, suoraan scart liitäntään liitettävä. YLEn tekstitykset toimii ja suomenkielinen menu(konekäänetty)!

Tämä laite on oikea pikkujättiläinen, jolla onnistuu videoiden toistaminen ja nauhoittaminen, kuvien katselu sekä musiikin soittaminen!!!

Learn More

| Add to Compare

Ezcast HDMI langaton mediatoistin - Google Android 1080P
$29.99
Ezcastin avulla striimaat Netflix- ja YouTube-videot helposti kännykästä, tai tabletista television ruudulle. Jos käytössäsi on tietokone, voit myös jakaa sieltä nettiselaimen välilehden sisällön televisioon.

Ezcastia on helppo käyttää, ja se toimii myös Windows / Mac OS / iOS / Android käyttöjärjestelmien kanssa.

Ezcast liitetään television HDMI-porttiin, ja mukana tulevan USB-virtajohdon voi liittää joko television vapaaseen USB-porttiin, tai esimerkiksi kännykän laturiin.

Huom! Jos televisiossasi ei ole vapaata USB-porttia Chromecastille, osta erillinen USB-verkkovirtalaturi. Myyntipakkaus ei sisällä virtalähdettä.
Learn More

| Add to Compare

Dreambox DM 500S tallentava digiboksi
$79.90
Dreambox-perheen pienin ja edullisin malli. DM 500S on ensimmäinen Linux-pohjainen DVB-vastaanotin, joka täysin ainutlaatuisten ominaisuuksiensa avulla takaa sinulle räätälöidyn käyttökokemuksen. Tämä tallentava digiboksi on suunniteltu sinulle, joka etsit avointa ja muokattavissa olevaa digiboksia. Learn More

| Add to Compare

Apple iPhone 5 16GB multimediapuhelin (musta)

Regular Price: $699.00

Special Price: $599.00

Uusi Apple iPhone 5 – entistä ohuempi ja kevyempi muotoilu entistä paremmilla ominaisuuksilla

Uusi Apple iPhone 5 on mullistuksellinen multimediakokonaisuus, jossa yhdistyvät uusi muotoilu, suuremmat nopeudet ja tehokkaampi suorituskyky. Uudistettu 4 tuuman Retina-näyttö tarjoaa uskomattoman todenmukaisen kokemuksen graafista suorituskykyä vaativien sovellusten käytössä: pelejä pelatessa, kuvia ja videoita katsellessa, ja tekstiä lukiessa. Nyt käytössäsi on jopa 18% enemmän pikseleitä iPhone 4S:ään verrattuna, tarjoten vaikuttavan 1136x640 resoluution näytön.

Muita mullistavia muutoksia iPhone 5:ssä ovat esimerkiksi: nopeampi siru, 8 megapikselin iSight-kamera, uusin langaton LTE-teknologia ja entistä paremmin muotoiltu alumiinirunko. Uuden A6-sirun ansiosta iPhone 5:n kaikki toiminnot (mukaan lukien graafista suorituskykyä vaativat sovellukset) sujuvat jopa kaksinkertaisella nopeudella edelliseen malliin verrattuna! Uusi tehokkaampi siru on saanut kumppanikseen myös energiatehokkaan akun, joka kykenee nopeuksien kasvaessakin pitämään iPhone 5:n käyttövalmiina koko päivän – jopa 8 tuntia puheaikaa, 8 tuntia Internetin käyttöä ja 10 tuntia videon toistoaikaa.

Vaikka iPhone 5 on ominaisuuksiltaan ja tehoiltaan kasvanut mullistavasti, on se silti kaikkien aikojen ohuin ja kevyin iPhone.
Learn More

| Add to Compare

USB-tikku valvontakamera, liiketunnistin

Regular Price: $13.40

Special Price: $9.90

USB-muistitikku - valvontakamera edulliseen hintaan. Learn More

| Add to Compare

IC Sanelukone *
$34.90
Nauhoita haastatteluja, kuuntele musiikkia ja tallenna tiedostoja helppokäyttöisellä IC sanelukoneella! Kätevä ja monikäyttöinen IC sanelukone on niin pienikokoinen ja kevyt, että sen voi sujauttaa helposti vaikkapa paidan tai farkkujen taskuun. Micro SD -muistikortilla toimiva sanelulaite tallentaa jopa 140 tuntia keskustelua tai kokouspuhetta. Suora USB-liitäntä helpottaa tiedostojen jakoa. Learn More

| Add to Compare

Digitaalinen sanelin 4gt muistilla

Regular Price: $27.90

Special Price: $21.99

Digitaalinen sanelin 4GB sisäisellä muistilla. Tallentaa suosittuun MP3-tallennusmuotoon ja tukee puhelintallennusta sekä ääniohjattua tallennusta (VOR).

Sanelin, jossa yhdistyvät hyvä laatu, edullinen hinta ja käyttäjäystävällisyys.

Virtalähde: 2 x AAA paristo
Learn More

| Add to Compare

MiniDV Videokamera / ääninauhuri **

Regular Price: $29.95

Special Price: $19.90

Maailman pienin videokamera. Voidaan käyttää myös ääninauhurina.

* Äänestä aktivoituva kuvaus mahdollisuus
* Voi käyttää webbikamerana
* Tallentaa AVI-formaattiin
* JPG-kuvat
* 2Mp
* Video 720x480px 30m frame/sekuntti
* Sisäänrakennettu litium-ioni akku, kestää jopa 2 tuntia jatkuvaa käyttöä
* Tukee MicroSD-kortteja 8Gb asti
* Koko 55 x 28 x 20mm ja paino vain 50g
* Mukana datakaapeli lataukseen ja videoiden siirtoon Learn More

| Add to Compare

Items 1 to 15 of 26 total

per page
Items 1 to 15 of 26 total Page:
  1. 1
  2. 2
  3. Next Page

List  Grid 

Set Descending Direction
 

Newsletter

Newsletter

Compare Products

You have no items to compare.

My Cart

You have no items in your shopping cart.

Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!